HTML

Konzol Kucko

A Konzol Kucko-ban videó játék (főleg konzol) teszteket készítünk hétről hétre. Valamint lesz szó újdonságokról, hírekről, de még a Videó játék ipart érintő kérdéseket is fogjuk taglalni. Lesznek írásos és videó tesztek.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Kinect Rush (Teszt)

2012.05.07. 13:09 KonzolKucko

 

 

TESZT

Ez a játék kifejezetten 7-10 éves gyerekeknek készült. Nagyon meglátszik azon, hogy mire összpontosítottak a készítők. Eleve 5 mesefilmből épül fel, de szerintem rakhattak volna bele többet is:

·         A hihetetlen család (The Incredibles)

·         Fel! (Up!)

·         Verdák (Cars)

·         Toy Story

·         L’ecsó (Ratatouille)

 

 

 

  • Történet: Nem nagyon van neki. A lényeg hogy egy PIXAR parkba kerültél, és ott választhatsz, hogy mivel akarsz játszani. Minden mesefilmben 3 pálya van, és mindegyiknek valami kis története, de ennek nincs igazán jelentősége. De az jópofa, hogy beszkennelheted magad, és kiválasztja a neked legjobban illő ruhát, és a többi karaktered színét.

Grafika: Miről is beszélünk? Xbox Classic kategória, talán egy kicsit szebb. De akkor is! Sokszor láttam olyan karaktereket, amiken látszott, hogy elnagyolták, de ez is azt tükrözi, hogy gyerekeknek csinálták a játékot. Háttérrel nem volt gond, az általában nem is látszott, mert bent voltál egy épületben, vagy valami nagy dolog eltakarta, vagy akár csak köd volt. Az emberi karakterek elég furák, mert nagy a fejük a testükhöz képest. Ez is a kisebbek kedvéért van így.

 

Játékmenet: Lehet, hogy a grafika nem túl jó, de ezt kárpótolja az, hogy a Kinect pontos, érzékeny, és szinte minden mozdulatomat tökéletesen érzékeli. Élvezet vele játszani. Csak az a baj, hogy ami időt ezzel eltöltöttek, az a grafika rovására ment. De komolyan, ilyen jól még egyik játékban sem oldották meg ezeket a kis félrecsúszásokat. Főleg a Cars-ban, mert a kormányzás sem a Joy Ride-ban, sem a Forza 4-ben nem lett ilyen jó. Ez valahogy megfogott. Olyan érzésem volt, hogy végre, egy rendes autós játék Kinectre! Az viszont furcsa, hogy az összes többiben lényegében ugyanazt kell csinálni. Futni, elérni a célodat, és legyőzni pár ellenfelet. De mivel nem egy hosszú játék, ezért megunni nem lehet. Viszont, mivel a játék gyerekeknek készült, így elég könnyű lett. De ha egy pályát többször végig játszol egyre nehezedik.

Multiplayer: Itt is, mint a legtöbb Kinectes játékban, a story módban van. Tehát ugyanolyan, mint a singleplayer. Szerintem jópofa dolog, főleg, ha kisebb gyerekek jönnek vendégségbe, és találsz mit játszani velük. Pláne meg ha a kissrác, vagy kislány még nem látott ilyen „Kinect izét”. J

 

 

 

 

Genius24 értékelése: 7/10

Hardcore játékosok? Nekik ez egy vicc.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konzolkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr444493877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása